Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vampire Knight

Történet és a szereplők:

A helyszín a Cross Akadémia, ahol a nappali tagozatos diákok emberek, az esti tagozatosok pedig vámpírok. A nappali tagozat két felügyelője Cross Yuuki és Kiryuu Zero óvják a két tagozat közötti békét.

Yuuki: Cross igazgató fogadott lánya szerelmes az akadémi egyik vámpírjába Kuran Kaname-ba, aki még gyermekkorában megmentette őt egy vérszomjas vámpírtól. (A lány ezen a napon ünnepli a születésnapját is.) Bár valahol a lelke mélyén tart a vámpíroktól, mégsem fél igazán Kaname-tól.

Zero: szintén az igazgató fogadott gyermeke. Családját a Kiryuu vámpírvadász klánt egy tisztavérű vámpír Hio Shizuka gyilkolta le. Van egy ikertestvére Ichiru, akivel együtt hordozzák "az ikrek átkát". Zero rideg típus, a szíve bevehetetlen erőd. Valószínüleg vonzódik Yuukihoz de ezt nem árulja el. Gyűlöli a vámpírokat, habár pechjére közéjük tartozik. D szintű, vagyis emberből lett vámpír de még nem veszítette el a fejét, ahogyan az E szintűek szokták, akikre mind a tisztavérű vámpírok, mind a vámpírvadászok vadásznak.

Cross igazgató: korábban ő is vadász volt, de ma már a béke híve, az akadémiát is azért alapította hogy békét próbáljon teremteni a két faj között. Bolondos, idegesítő alak, de komoly is tud lenni, ha nagyon muszáj.

Kuran Kaname: tisztavérű vámpír. Reménytelenül szerelmes Yuukiba és minden erejével védi őt. Magányos, kissé arisztokratikus személyiség. Nagyhatalmú tisztavérű révén nagy tekintetnek örvend.

 

 ( nincs minden leírva a történetről, ennek az az oka, hogy nem szeretném lelőni a poént azok számára akik még nem látták, de ha bármi kérdésetek van csak szóljatok bátran :D)

 

Szinkronok:

Yuuki

Csifó Dorina

Kaname

Dolmány Attila

Aidou

Fekete Zoltán

Kain

Szabó Máté

Zero

Hamvas Dani

Luca

Tamási Niki

Shiki

Előd Botond

Rima

Szabó Zselyke

Kaien

Karácsonyi Zoltán

Yori

Lamboni Anna

fiatal Yuki

Kántor Kitty

 

 

A mappában található képek előnézete Vampire Knight

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.